ORDA BİR KÖY UZAKTA E-TWINNING PROJEMİZ

25.05.2023 105

ORDA BİR KÖY UZAKTA E-TWINNING PROJEMİZ

(THERE IS A VILLAGE FAR AWAY)

Okulumuz yurtdışından Yunanistan, Romanya yurtiçinden Denizli, Trabzon, Balıkesir, Çanakkale, Aksaray, Mersin, Manisa illerinden okulların katılımıyla oluşturulan ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA(THERE IS A VILLAGE FAR AWAY) e-twinning projesinin ortaklarından oldu. İngilizce Öğretmeni Ece KAYHAN rehberliğinde yürütülen projede amacımız proje paydaşları arasında dayanışma, iş birliği ve sinerji oluşturma anlayışını güçlendirme; Milli Eğitim Bakanlığının 2023 hedefleri doğrultusunda eğitim kalitemizin artırılmasına katkı sağlamak; öğrencilerimizin sistemi gelişimine yardımcı olmak; çevre bilincine sahip, tarımı tanıyan, üreten bilinçli ve çağdaş toplum seviyesinde bireyler yetiştirmektir. Bu projede öğrencilerimizin tarım konusunda öğrendiklerini wep2.0 araçlarıyla bütünleştirerek teknolojiyi olumlu anlamda kullanmayı öğreneceklerdir. Projemizle öğrencilerimizin tarımı tanıması, doğa ve topraktan uzaklaşan nesillerin tekrar toprakla buluşması, teknolojiyi faydalı yönleriyle kullanmayı öğrenmesi, yaşadığı bölgede ve diğer bölgelerde yetişen tarım ürünlerini tanıması beklenen sonuçlardır. Projemiz Ocak-Nisan ayları arasında sürdürülecektir.