Cinköy Ortaokulu

Vizyon: Hem üst öğrenime, hep Türkiye’ye kaliteli bireyler yetiştiren öğrenme odaklı bir okul olmak.

Misyon: Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında; Milli ve evrensel değerlere saygılı, geçmiş ile çağı arasında bağ kurabilen; toplumsal sorunlara duyarlı, uzlaşmacı, problem çözücü; karar verme süreçlerinde bilimsel bilgiyi kullanabilen, değişim ve gelişime açık, empatik düşünebilen; yüksek moral değerlere sahip, iletişim becerisi yüksek, kendine güvenen, demokratik anlayış ve katılımcılığı esas alan, kendini sorgulayabilen, girişimci ve ekip çalışmasına yatkın; estetik kaygısı gelişmiş ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek.

Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(324) 6396020

WEB - https://cinkoyo.meb.k12.tr

Adres - Cinköy Mah. Cin Sok. 200/A Tarsus/MERSİN

Adres - Cinköy Mah. Cin Sok. 200/A Tarsus/MERSİN

Ulaşım Köy Minibüsü ve Servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklığı 35 km. İlçe Merkezine Uzaklığı 18 km.